Државни институции

Претседател на Република Македонија, Собрание на Република Македонија, Влада на Република Македонија- Кабинет на премиерот, Министерство за надворешни работи, Министерство за внатрешни работи, Министерство за правда, Министерство за култура, Секретаријат за европски интеграции, Министерство за економија, Министерство за здравство, Министерство за образование, Министерство за земјоделие, Министерство за труд и социјална политика, Министерство за образование, Уставен суд на Република Македонија, Царинска Управа на Република Македонија, Агенција за странски инвестиции, Агенција за катастар на недвижности на Република Македонија, Дирекција за технолошки и индустриски зони, Народна банка на Република Македонија, Град Скопје, Општина Центар, Општина Карпош, Општина Аеродром, УКИМ, Антикорупциска комисија, Централен регистар на Република Македонија, Спортски центар Борис Трајковски, Филмски фонд на Република Македоникја, Агенција за млади и спорт, Дирекција за технолошки индустриски развојни зони, Македонска академија на науките и уметностите, Биро за метерологија, ЈЗУ Геринтолошки завод, Центар за енергетска ефикасност на Македонија и др.;

Дипломатски претставништва

Амбасада на САД, Амбасада на ЕУ, Амбасада на Велика Британија, Амбасада на СР Германија, Амбасада на Кина, Амбасада на Италија, Амбасада на Холандија, Амбасада на Швајцарија, Амбасада на Турција, Амбасада на Белгија во Софија (Бугарија), Амбасада на Австрија, Амбасада на Унгарија, Амбасада на Шведска, Амбасада на Норвешка, Амбасада на Србија, Амбасада на Полска, Амбасада на Чешката Република, Светска банка, Совет на Европа, ОБСЕ, УСАИД, УНРЦ, УНДП, УНИЦЕФ, УНХЦР, ИФЦ, ГИЗ, ГТЗ, НДИ, ТЕМПУС, Вестминистер фондацијата и др.;

Компании

Авиотурс, Авон, Автонова, АДОРА Инженеринг,Академија за протокол на Македонија, Академија за судии и јавни обвинители “Павел Шатев”,Ал Сат, Алфа Банка, Алкалоид, Алма М, Алми Петрол, АМ секјурити, Агенција за елекронски комуникации (АЕК), Американ Универзитет, АМЦ компјутери, Априори комуникации, АРС Ламина, Асеко (Пексим), Аутокомерц (Мазда), Аутомотив груп (Рено, Нисан), Аустриан ерлајнс, Балкан СЦД, Бар Код, Белупо, Бионика, Биомедика, Божиновски часовници и накит, Болница “Филип Втори”, Биро проект, Би-МЕК, Ван Хул, Вардар Осигурување, Варус, Ве-Ве Група, Вестерн Унион, Веро центар, Винарија Стоби, ВИП Оператор, Виалто, Виталиа, Витек, ГА-МА, Галекс, Г6 Солуции, Гемак, Германос, ГИМ, Графички Центар Скопје, Гранап, Дајнерс клуб Македонија, Декла, Детоил, Детра, Дексо Корп, Дигипринт, Дивајн, Дом Италија, Др. Пановски веледрогерија, ДСЦ Дизајн, ДУНА компјутери, ДХЛ, ЕВН-Македонија, ЕЛЕМ, Елена Лука, Електроелемент, Есендес, Екотип, Ептиса, Еуро графика, Еуро табак, Еуроимпекс, Ericsson, Зегин, ЗЕЛС, Зип Травел, ЗНМ, Имика, Инвест Брокер, Инвест Банка, Интек, Италек Инжинеринг, Интермед, Кавал, Кадис (Сеат), Канал 5, Канал 4 радио, Кегел, Квинс, Кодинг, Контики скај, Конект, Кроација Осигурување, Крка фарм, Кумулус, Ла Рош, Лазов Груп, Лајф Магазин, Лингва Линк, Лукоил, МАБА, Македонски телекомуникации, Македонија проект, Македонија 2025,Маккар (БМВ и Мини), Макстил, Макошпед, Мастербет, МАН, МДМ, МЦМС, МЕР (Македонски Енергетски Ресурси), Мега Ауто партс, Меѓународни училишта НОВА, Металург, Меморијалниот центар на холокаустот, Мета-Медико, Микрософт, Митеко, М6 едукативен центар, Мобико, МРФП, Мунлајт, Македонски центар за европско образование (МЦЕО), Народна банка на РМ, Нептун, НЕЛТ, Nextsence, НЛБ Тутунска Банка, Новартис, Окта, Олимпико, ОНЕ, Павер Интернешнал, Пелистерка, Перпетумобиле, Пивара Скопје, Пинтер, Попе компани, Пјер Кардин, Porsche Македонија, Политехна, ПОРД Машинопроект, Порцеланоса, PricewaterhouseCoopers, Прима МК, Ре-Медика, Ринелса, Ротери Клуб, Санте Плус болници, Саван, Сава Табак, Салон 29, Семос, Сеавус, Сибакс-мс, Сигма Логистик, Сименс, Сити ФМ, Синалко, Сити Мол, Сити Хол, Сити Радио, Скопски саем, Сковин, Слим Лајн, Сони Ериксон, Сокотаб, Соравија, Спорт М, Стопанска Банка, Такси ИН, Телелинк, Тера травел, Тера Нова, Термалифт, Тетрактис, Технокарт, Тиквеш, Тинекс, T-Mobile, T-Home, ТТК Банка, Тојота Македонија, ТСГ Груп, Уника, Унион Гас Ивел, Фарма Корп, Фармахем, Феникс Фарм, Фершпед, Филип Втори, ФОН Универзитет, Фонко, ФОРУМ-ЦСИД, Фриком, ФФРМ, Халк Банка, Хотел Квинс, Хeбиленд, Христови Инжинеринг, ЦМС Транс, Џеваир Холдинг, Џонсон Контрол, Џонсон Мети, Шевињон, Шенкер, Шенол Груп, Шпаркасе Банка и многу други;

Маркетинг и ПР агенции

Елемент ПР, Идеалаб, Њу Момент, Публицис, Мекен Ериксон, Идеа +, Овејшн, Футура 2/2, Имиџ ПР, Имика, Grey, Генезис комуникации, Ф Група, ФМ Груп, Панекс, 3Д Проект студио, МПГ Солуции, Намико, Евент менаџмент солуции, Џангл продукција, AAM Management Information Consulting LTD, МПГ Солушн, Томато, Камера Продукција и др.

Компании во ТИРЗ-овите

Џонсон Контролс, Џонсон Мети, Ван Хоол, Актива Штип, АРЦ Аутомотив Груп, Аппле Ланд, Балкан Греен Хаус, Кондево МК, Диалец, HI-TECH Corporation, Левидиагро, Макдиа, Семак, Сардич, Техникал Текстајлс, Витек и др.