Dalma catering & events
Незаборавно искуство во целосна организација на сите ваши настани

Ние сме единствената компанија во земјата што нуди комплетно организирање на секаков вид на настани со сопствена опрема и подготовка на храна. Тука сме за да ви помогнеме со секој елемент од организацијата: шатори (тенди), маси, столчиња, опрема за озвучување и осветлување на просторот, бина и рампа, видео опрема, декорации, пиротехника, како и голем асортиман на ситна галантерија за вашите настани.