ГАЛЕРИЈА

ФИН КЕТЕРИНГ

ИНДУСТРИСКИ КЕТЕРИНГ

НАСТАНИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ!


  • Ул.Веле Марков бр.6, 1000 Скопје П.фах 68.
  • Тел/Факс: +389 (2) 6 136 700
  • contact@dalma.com.mk

  ИНДУСТРИСКИ КЕТЕРИНГ

  • +389 78 33 76 51

  ФИН КЕТЕРИНГ

  • +389 78 30 52 34

  ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ОПРЕМА

  • +389 78 21 96 30

  СЛЕДЕТЕ НÈ НА