КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ!

Во текот на годините опслуживме над 6000 настани, од највисоки државнички церемонии, конгреси и самити, дипломатски прослави, па сè до најмали семејни веселби. Би ни било задоволство и чест да соработуваме и со Вас!

ТУКА ЗА ВАС!

Нашиот тим е подготвен да одговори на сите ваши прашања.
Пополнете ја формата и очекувајте одговор во најбрз можен рок.


  • Ул.Веле Марков бр.6, 1000 Скопје П.фах 68.
  • Тел/Факс: +389 (2) 6 136 700
  • contact@dalma.com.mk

  ИНДУСТРИСКИ КЕТЕРИНГ

  • +389 78 33 76 51

  ФИН КЕТЕРИНГ

  • +389 78 30 52 34

  ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ОПРЕМА

  • +389 71 21 96 30

  СЛЕДЕТЕ НÈ НА