NA KONTAKTONI!

Gjatë viteve të kaluara shërbyem në më shumë se 6000 evente, duke filluar nga ceremonitë më të larta shtetërore, kongrese dhe samite, festa diplomatike, e deri në gazmende familjare. Kemi kënaqësinë dhe nderin të bashkëpunojmë edhe me Ju!

ТУКА ЗА ВАС!

Нашиот тим е подготвен да одговори на сите ваши прашања.
Пополнете ја формата и очекувајте одговор во најбрз можен рок.


  • Rr. Vele Markov nr. 6, 1000 Shkup Kutia postare 68
  • Tel/Fax: +389 (2) 6 136 700
  • contact@dalma.com.mk

  KATERING INDUSTRIAL

  • +389 78 33 76 51

  KATERING I RAFINUAR

  • +389 78 30 52 34

  PAJISJE ME QIRA

  • +389 78 21 96 30

  NA NDIQNI NË