KATERING I RAFINUAR

Menuja e pasur përgatitet deri në përsosmëri në mënyrë që t’i kënaqim dëshirat, idetë, fantazitë e Juaja dhe nga eventi Juaj të krijojmë kujtime të paharrueshme. Menutë që i ofrojmë janë në linjën e dëshirave dhe mundësive Tuaja, përfshijnë kuzhinë tradicionale, antipasta ekzotike, fruta deti, ordevere bashkëkohore mikse, kombinime të posaçme për darka private dhe afariste, menu për fëmijë, sanduiçe, sallata, menu për raste të veçanta (Katering filmi, furnizimi i kompanive me vakte etj.)

MENU ME KOKTEJE

1. SOPHISTICATED

  • KANAPE• Pica shportëz • Shportëz me krem sallatë • Greke (feta dhe ullinj) • Kroketa me krem djathi dhe domate qershi • Kanape me ajvar dhe djathë
  • PETA DHE PRODHIME BRUMI• Kifle shtëpie • Mafine të kripura me djathë • Peta me pazi
  • ORDEVERË ME DJATHRA (TË FTOHTË)• Kaçkavall lope maqedonas • Djathë i fortë me ullinj • Mocarrela me rigon • Kaçkavall miks
  • ORDEVERË ME PRODUKTE SALLAMERIE (TË FTOHTË)• Kulen (derri) • Rosto • Gjoks gjeldeti i tymosur
  • ANTIPASTA/TAPAS• Piroshka (petulla të mbushura) • Fritata me domate dhe speca • Tartuf me djathë dhe arra • Mini kesadilja me avokado dhe humus
  • PJATA KRYESORE (E SERVUAR NË STILIN KOKTEJ)• Mish pule në salcë kerri dhe molle • Mini qofte në salcë BBQ • Medalionë derri në salcë pak pikante
  • DESERTE• Tartë çokollate • Ferrero bombica • Gjysmëhënëza kokosi • Bajadera
  • FRUTA (TË COPTUARA, TË QËRUARA, TË FTOHTA)• Fruta të stinës

Çmimi i kësaj menue është 490 MKD (+TVSh) per person.
Përfshinë katering të plotë dhe shërbim (kamarierë),
varësisht nga mënyra e shërbimit.

2. ELEGANT

  • KANAPE• Proshutë role me ullinj • Domate e thatë, rokoli dhe parmezan • Bri dhe fik i thatë • Salmon i tymosur dhe kapar • Domate qershi dhe mocarela
  • PETA DHE PRODHIME BRUMI• Role me ullinj • Shkopinj me susam dhe fara qimnoni • Fogaça Kapreze (domate, mocarela, borzilok)
  • ORDEVERË ME DJATHRA (TË FTOHTË)• Bri • Mocarela • Gauda • Djathë i butë dhensh
  • ORDEVERË ME PRODUKTE SALLAMERIJE (TË FTOHTË)• Mortadelë me ullinj • Gjoks pule i tymosur • Kulen (gjedhi) • Buxhola
  • ANTIPASTA TË NGROHTA / TAPAS• Kroketa kubaneze • Tartuf me pançetë • Cheese cake i kripur me pure spinaqi dhe majdonozi • Mini takos me humus, karota dhe brokoli
  • PJATA KRYESORE (E SERVUAR NË STILIN KOKTEJ)• Medaliona viçi me pure brokoli dhe misër • Mish pule me mjalt dhe arra • Mish derri me açeto balsamike dhe susam
  • DESERTE• Minjon çokollate me bajame dhe lajthi • Shportëza çokollate me fruta të thata • Mini eklerë me krem vanilie dhe fruta të freskëta
  • FRUTA (TË COPTUARA, TË QËRUARA, TË FTOHTA)• Fruta të stinës

Çmimi i kësaj menue është 580 MKD (+TVSh) per person.
Përfshinë katering të plotë dhe shërbim (kamarierë),
varësisht nga mënyra e shërbimit.

3. CLASSY

  • BRUSKETA• Brusketa me gvakamole • Brusketa me asparag dhe proshutë • Brusketa me bri dhe fruta pylli • Brusketa me pure, domate qershi dhe çedar • Brusketa me gorgonzol, pançetë dhe mjalt
  • PETA DHE PRODHIME BRUMI• Role me rikota dhe spinaq • Petë Vishke • Shkopinjë me brum sfoliat me kaçkavall dhe proshutë
  • ORDEVERË ME DJATHRA (TË FTOHTË)• Çedar • Parmezan • Kaçkavall maqedonas prej dhenve • Djathë i fortë prej dhive • Bri
  • ORDEVERË ME PRODUKTE SALLAMERIE (TË FTOHTË)• Qafë derri e thatë • Mortadelë me fëstëk • Proshutë • Gjoks pule me piper
  • ANTIPASTA TË FTOHTA• Rrush Kardinal me krem Rokfort • Domate qershi me krem avokado • Ananas me proshutë
  • ANTIPASTA TË NGROHTA/ TAPAS• Spring rolls me domate të thata dhe mish pule • Shportëz me krem gvakamole dhe karkaleca • Role kungulleshkash me mocarelë • Kesadilja me spinaq • Kroketa me salmon të tymosur
  • PJATA KRYESORE (E SERVUAR NË STILIN KOKTEJ)• Mish pule “A la salsa” • Mish derri në salcë të urmave dhe nanexhik • Biftek Terijaki • Salmon në salcë mjalti dhe arra indie
  • DESERTE• Musë me çokollatë të bardhë me mjedra • Tiramisu • Mini oreo cheese-cake
  • FRUTA (TË COPTUARA, TË QËRUARA, TË FTOHTA)• Fruta të stinës

Çmimi i kësaj menue është 730 MKD (+TVSh) per person.
Përfshinë katering të plotë dhe shërbim (kamarierë),
varësisht nga mënyra e shërbimit.

4. DELUXE

  • BRUSKETA• Brusketa me rokolli dhe inçun • Brusketa me krem djathi dhe kaviar • Brusketa me Rokfort dhe kajsi të thata • Brusketa me avokado dhe domate qershi • Tartalet me djathë dhie, domate dhe ullinj të zi • Kish Leren
  • PETA DHE PRODHIME BRUMI• Mafina të kripura me pure • Fogaça Galia • Mini kremviçe në brum • Toptha me brum sfoliat me salmon të tymosur, krem djathi dhe çivas
  • ORDEVERË ME DJATHRA (TË FTOHTË)• Rokfort • Kamamber • Gauda me borzilok • Parmezan • Kaçkavall dhensh maqedonas
  • ORDEVERË ME PRODUKTE SALLAMERIE (TË FTOHTË)• Proshutë • Proshutë (gjedhi) • Sallam Panona me piper të kuq • Sallam e bardhë italiane me piper • Gjoks gjeldeti i tymosur
  • ANTIPASTA TË FTOHTA• Asparag me proshutë • Karpaço viçi • Salmon i tymosur me kivi • Karkaleca me krem avokado dhe kastraveca
  • ANTIPASTA TË NGROHTA/ TAPAS• Shportëz me ananas • Urma me pançetë dhe djathë dhije • Mini takos me karkaleca • Lakër Brukseli me proshutë gjedhi
  • PJATA KRYESORE (E SERVUAR NË STILIN KOKTEJ)• Florentin pule • Biftek me salcë Rokfort • Medaljonë derri me kumbulla • Fileto levrek me lëng limoni dhe rozmarin • Miks fruta deti
  • DESERTE• Mafin i mbushur me karamele dhe kripë deti • Tart keksi me krem vanilie dhe kokos • Mousse portugalie me limeta
  • FRUTA (TË COPTUARA, TË QËRUARA, TË FTOHTA)• Fruta të stinës

Çmimi i kësaj menue është 880 MKD (+TVSh) per person.
Përfshinë katering të plotë dhe shërbim (kamarierë),
varësisht nga mënyra e shërbimit.

KRIJO MENU TË PERSONALIZUAR!

Krijoni menu sipas dëshirave dhe mundësive Tuaja

Group 344

RISI

Lexoni më shumë për
risitë në katering!