“BËHUNI MYSAFIR NË AHENGUN TUAJ”

Emblematik për nga stili unik, menu të llojllojshme, cilësi e jashtëzakonshme, si dhe ofertë e madhe e pajisjes dhe shërbimeve për organizimin e eventeve.

NGA VIZIONI DERI NË SHËRBIM

Ushqim me shije të përkryer, çdoherë i përgatitur me produkte nga më të freskëtat, i gatuar nga mjeshtrit ekselent, i servirur sipas tendencave të fundit të kulinarisë është vetëm një pjesë e ofertës sonë të pasur me të cilën deri më tani janë bindur mijëra klientë tanë dhe mysafirët e tyre. Grupacioni “Dalma” u themelua në vitin 2005 si pjesë e Restorantit “Dalma” dhe së shpejti u bë njëra nga kompanitë prijëse në këtë sektor.

PËRBËRËSIT PREMIUM

Ushqimi përgatitet me standardet më të larta të ushqimit të shëndetshëm dhe organik dhe gatuhet fill para se të shërbehet. Për gatimin e tij përdoren produkte nga prodhues të njohur dhe të certifikuar të cilët garantojnë cilësi ekselente.

DERI NË DETAJIN MË TË VOGËL

Çdo detaj, nga përgatitja e ushqimit, vizioni, e deri në shërbimin e tij, për ne ka rëndësi jashtëzakonisht të madhe. Shërbimi ynë është rezultat i angazhimit të kuzhinierëve ekselentë, organizatorëve, kamerierëve dhe personelit tjetër. Menuja e begatë gatuhet deri në përsosmëri që t’i kënaq të gjitha dëshirat, mendimet, fantazitë e Juaja dhe nga eventi Juaj të krijoj kujtime të mrekullueshme.

ME KAPACITETE TË MËDHA

I vendosur në një objekt i cili shtrihet në 1100 m2, me dy kuzhina të certifikuara me standardin ISO 22000:2018 dhe HACCP dhe si një qendër e re moderne administrative, Grupacioni “Dalma” është njëra nga kompanitë më të mëdha katering në tregun vendor.

KRIJO MENU TË PERSONALIZUAR!

Krijoni menu sipas dëshirave dhe mundësive Tuaja

RISI

NA KONTAKTONI!


  • Rr. Vele Markov nr. 6, 1000 Shkup Kutia postare 68
  • Tel/Fax: +389 (2) 6 136 700
  • contact@dalma.com.mk

  KATERING INDUSTRIAL

  • +389 78 33 76 51

  KATERING I RAFINUAR

  • +389 78 30 52 34

  PAJISJE ME QIRA

  • +389 78 21 96 30

  NA NDIQNI NË