PAJISJA

TENDA

Tenda 6m x 6m /5m x 5m

Tenda transparente 6m x 6m

Tenda hexagon 12m x 10m

KARRIKE

Karrike të bardha Tiffany

Karrike të verdha dhe gri prej plastike

Karrike druri për në teracë

Karrike bari

Ndeje e butë

TAVOLINA

Tavolinë e rrumbullakët (banket) (Ø180cm)

Tavolinë këndrejt

Tavolinë birre (200cm x 80cm) me stole

Tavolinë katrore 60cm x 60cm

Tavolina të larta

Tavolinë e lartë „П“

ELEMENTË NDRIÇUES

Banak ndriçues

Tavolina të larta ndriçuese

Pajisje ndriçuese për akull dhe ftohjen e verës

NDRIÇIMI

Dritë ambientale e bardhë dhe shumëngjyrëshe (par 64 1000W)

Dritë ambientale led në të gjitha ngjyrat (intelligent lights GLP Impression 90)

Dritë ambientale led
(Led par 56 RGB)

Ditë për publikun
(Blinder 4x650W)

Dritë e bardhë për hyrje dhe bend

Miksetë analoge për dritë
(Dmx controller 512)

Dritë ambientale led
(Led Wash moving head RGB)

Dritë smart me pulsim (CIAY PAKY Sharpy)

Dritë e profilizuar
(ETC profile light 600W)

Miksetë digjitale
(Road hog – 3)

Vëzhguesi

Makinë tymi

AUDIO PAJISJE

Autoparlantë (RCF)

Satelitë (CODA LA)

Bass (RCF активни)

Miksetë zërimi (DYNACORD)

Amplifikues ( RCF )

Mikrofonë dhe çimka pa tel

Këmbalecë dhe mikrofonë

RAMPA DHE PLATFORMA

Platforma portative

Shkallë për platformën

Konstruksion dekorativ prej alumini

Konstruksion prej alumini

Konstuksion prej alumini П

VIDEO PAJISJE

Prozhektorë për pëlhurë dhe pëlhurë me projeksion nga ana e përparme dhe e pasme
(180cm x 240cm, 3mx2m)

Video, foto produksion dhe regjistrim me dron

Monitor led me këmbalec

Ekran led

PAJISJE PLOTËSUESE

Barriera

Qilim i kuq

Takëm për hapje solemne

Kthinë me varëse për rroba

Printimi i flamujve

Roll-up banerë

Ventilator

Ventilator uji

Gjenerator (4 KW)

Foltore

Kalorifer (Tajfun)

Kalorifer me gaz (kërpudhë)

PIROTEKNIKË

Lloje të ndryshme të fishekzjareve

Spërkatëse

Mjegull e dendur

Makinë për fluska

Group 344

RISI

Lexoni më shumë për
risitë në katering!