ОПРЕМА

ТЕНДИ

Тенди 6m x 6m /5m x 5m

Транспарентни тенди 6m x 6m

Тенда хексагон 12m x 10m

СТОЛЧИЊА

Бели Тифани столчиња

Жолти и сиви пластични столчиња

Дрвени столчиња за на тераса

Барски столчиња

Меко седење

МАСИ

Округла (банкет) маса (ф180cm)

Правоаголна маса

Пивски маси (200cm x 80cm) со клупи

Коцкасти маси 60cm x 60cm

Високи маси (коњопои)

Висока маса „П“

СВЕТЛЕЧКИ ЕЛЕМЕНТИ

Светлечки шанк

Светлечки коњопои

Светлечки кибли

ОСВЕТЛУВАЊЕ

Амбиентално и сноп бело светло и во боја ( par64 1000W)

Амбиентално лед светло во сите бои (intelligent lights GLP Impression 90)

Амбиентално лед светло
(Led par 56 RGB)

Светло за публика
(Blinder 4x650W)

Бело светло за влез и бенд

Аналогна миксета за светло
(Dmx controller 512)

Амбиентално лед светло
(Led Wash moving head RGB)

Интелегентно светло во форма на трепкачи (CIAY PAKY Sharpy)

Профилно светло
(ETC profile light 600W)

Дигитална миксета
(Road hog – 3)

Пратечи

Дим машина

АУДИО ОПРЕМА

Звучници (RCF)

Сателити (CODA LA)

Басови (RCF активни)

Миксета за звук (DYNACORD)

Појачало ( RCF )

Бежични микрофони и бубица

Стативи и микрофони

РАМПА И БИНА

Подесива бина

Скали за бина

Украсна алуминиумска конструкција

Алуминиумска конструкција

Алуминиумска П – конструкција

ВИДЕО ОПРЕМА

Проектор и платно со предна и задна проекција
(180cm x 240cm, 3mx2m)

Видео, фото продукција и снимање со дрон

Лед монитор со статив

Лед дисплеј

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Граничници (кордони)

Црвен килим

Сет за свечено отварање

Гардероберка

Печатење на знамиња

Roll up банери

Вентилатор

Вентилатор на вода

Генератор (4 KW)

Говорница

Греалка (тајфун)

Греалка на плин (печурка)

ПИРОТЕХНИКА

Разни видови огномети

Прскалки

Густа магла

Машина за меурчиња

Group 344

НОВОСТИ

Прочитајте повеќе за
новостите во кетерингот!