„БИДЕТЕ ГОСТИН НА СОПСТВЕНАТА ЗАБАВА“

Препознатливи по единствениот стил, разновидните менија, извонредниот квалитет, како и големата понуда на опрема и услуги за организација на настани.

ОД ВИЗИЈА ДО ПОСЛУЖУВАЊЕ

Изворедно вкусна храна, секогаш подготвена од најсвежи производи, приготвена од врвни мајстори, сервирана според последните кулинарски трендови е само дел од нашата богата понуда во која досега се увериле илјадници наши клиенти и нивните гости. Групацијата „Далма“ е основана во 2005 година како дел од Ресторанот „Далма“ и набргу стана еден од водечките компании во својот сектор.

ПРЕМИУМ СОСТОЈКИ

Храната е подготвена по највисоки стандарди на здрава и органска храна приготвена непосредно пред послужувањето. За подготвување на истата се користат производи од познати и сертифицирани производители кои гарантираат врвен квалитет.

ДО НАЈМАЛИОТ ДЕТАЉ

Секој детаљ, од подготовката на храната, визијата, па сѐ до послужувањето, за нас е исклучително важен. Нашата услуга е резултат на залагањето на врвните готвачи, организатори, келнери и друг персонал. Богатото мени се приготвува до совршенство за да ги задоволи сите Ваши желби, замисли, фантазии, и од Вашиот настан да направи прекрасни спомени.

СО ГОЛЕМИ КАПАЦИТЕТИ

Сместена во објект кој се протега на 1100 м2, со две кујни сертифицирани со ISO 22000:2018 и HACCP стандардот и како и нов модерен административен центар, групацијата „Далма“ претстваува една од најголемите кетеринг компании на домашниот пазар.

КРЕИРАЈ СВОЕ МЕНИ!

Создадете мени според Вашите желби и можности

НОВОСТИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ!


  • Ул.Веле Марков бр.6, 1000 Скопје П.фах 68.
  • Тел/Факс: +389 (2) 6 136 700
  • contact@dalma.com.mk

  ИНДУСТРИСКИ КЕТЕРИНГ

  • +389 78 33 76 51

  ФИН КЕТЕРИНГ

  • +389 78 30 52 34

  ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ОПРЕМА

  • +389 71 219 630

  СЛЕДЕТЕ НÈ НА