KATERING I RAFINUAR

Menuja e pasur përgatitet deri në përsosmëri në mënyrë që t’i kënaqim dëshirat, idetë, fantazitë e Juaja dhe nga eventi Juaj të krijojmë kujtime të paharrueshme. Menutë që i ofrojmë janë në linjën e dëshirave dhe mundësive Tuaja, përfshijnë kuzhinë tradicionale, antipasta ekzotike, fruta deti, ordevere bashkëkohore mikse, kombinime të posaçme për darka private dhe afariste, menu për fëmijë, sanduiçe, sallata, menu për raste të veçanta (Katering filmi, furnizimi i kompanive me vakte etj.)

KAFE PAUZË

1. RELAX

  • KAFE DHE ÇAJ• Ness kafe (instant) • Qumësht • Çaj bimësh • Çaj frutash
  • LËNGJE DHE UJË• Coca-Cola • Fanta • Schweppes • Lëng portokalli • Lëng molle • Pelisterka ujë me gaz • Pelisterka ujë natyral
  • BISKOTA DHE KREKER• Biskota çaji me kokos • Biskota me mjaltë në formë të zemrës • Biskota Marble • Kreker të kripur me fara • Kreker shtëpie me djathë dhe biber të kuq

Çmimi i kësaj menue për kafe është 270 MKD (+TVSh) për person.
Përfshin katering të plotë dhe shërbim.
Çmimi vlen për porosi për minimun 20 persona.

2. CALM DOWN

  • KAFE DHE ÇAJ • Nes kafe (instant) • Qumësht • Çaj bimësh • Çaj frutash
  • LËNGJE DHE UJË • Pelisterka ujë me gaz • Pelisterka ujë natyral
  • BISKOTA DHE KREKER• Biskota çaji me kokos • Biskota me mjaltë në formë të zemrës • Biskota Marble • Kreker të kripur me fara • Kreker shtëpie me djathë dhe biber të kuq

Çmimi i kësaj menue për kafe është 210 MKD (+TVSh) për person.
Përfshin katering të plotë dhe shërbim.
Çmimi vlen për porosi për minimun 20 persona.

3. CHILL OUT

  • KAFE DHE ÇAJ• Nes kafe (instant) • Qumësht • Çaj bimësh • Çaj frutash
  • LËNGJE DHE UJË• Coca-Cola • Fanta • Schweppes • Lëng portokalli • Lëng molle • Pelisterka ujë me gaz • Pelisterka ujë natyral

Çmimi i kësaj menue për kafe është 170 MKD (+TVSh) për person.
Përfshin katering të plotë dhe shërbim.
Çmimi vlen për porosi për minimun 20 persona.

4. ENJOY

  • KAFE DHE ÇAJ• Nes kafe (instant) • Qumësht • Çaj bimësh • Çaj frutash
  • LËNGJE DHE UJË• Pelisterka ujë me gaz • Pelisterka ujë natyral

Çmimi i kësaj menue për kafe është 140 MKD (+TVSh) për person.
Përfshin katering të plotë dhe shërbim.
Çmimi vlen për porosi për minimun 20 persona.

*Këto menu përfshijnë ketering të plotë dhe shërbim (bar, barmen, gota, filxhan për kafe dhe çdo gjë që është e nevojshme që të shërbehet pija) dhe kamerierë numri i të cilëve varet nga numri i mysafirëve.
*”Dalma” Katering e ofron edhe opsionin për ta ndërruar llojin e kafes (filter kafe, espreso, kapuçino, etj.)

KRIJO MENU TË PERSONALIZUAR!

Krijoni menu sipas dëshirave dhe mundësive Tuaja

Group 344

RISI

Lexoni më shumë për
risitë në katering!