ФИН КЕТЕРИНГ

Богатото мени се подготвува до совршенство за да ги задоволи сите Ваши желби, замисли, фантазија, и од Вашиот настан да направи прекрасни спомени. Менијата кои ги нудиме ги следат Вашите желби и можности, вклучуваат тадиционална кујна, егзотични закуски, морски плодови, современи коктел ордевери, посебни комбинации за приватни и деловни вечери, детски менија, сендвичи, салати, менија за посебни прилики (филмски кетеринг, снабдување на компании со оброци и др.)

КАФЕ ПАУЗА

1. RELAX

  • Кафе и чај• Нес (инстант) Кафе • Млеко • Хербален чај • Овошен чај
  • Сокови и вода• Кока Кола • Фанта • Швепс • Џус од портокал • Џус од јаболко • Пелистека газирана • Пелистерка негазирана
  • Колачи и крекери• Чајни колачиња со кокос • Медени срца • Мраморен колач • Солени крекери со семки • Домашни крекери со сирење и црвен пипер

Цена: 270 МКД (+ДДВ) по лице.
Вклучува целосен кетеринг и послужување.
Цената важи за нарачка за минимум 20 лица.

2. CALM DOWN

  • Кафе и чај• Нес (инстант) Кафе • Млеко • Хербален чај • Овошен чај
  • Сокови и вода • Пелистека газирана • Пелистерка негазирана
  • Колачи и крекери• Чајни колачиња со кокос • Медени срца • Мраморен колач • Солени крекери со семки • Домашни крекери со сирење и црвен пипер

Цена: 210 МКД (+ДДВ) по лице.
Вклучува целосен кетеринг и послужување.
Цената важи за нарачка за минимум 20 лица.

3. CHILL OUT

  • Кафе и чај• Нес (инстант) Кафе • Млеко • Хербален чај • Овошен чај
  • Сокови и вода• Кока Кола • Фанта • Швепс • Џус од портокал • Џус од јаболко • Пелистека газирана • Пелистерка негазирана

Цена: 170 МКД (+ДДВ) по лице.
Вклучува целосен кетеринг и послужување.
Цената важи за нарачка за минимум 20 лица.

4. ENJOY

  • Кафе и чај• Нес (инстант) Кафе • Млеко • Хербален чај • Овошен чај
  • Сокови и вода• Пелистека газирана • Пелистерка негазирана

Цена: 140 МКД (+ДДВ) по лице.
Вклучува целосен кетеринг и послужување.
Цената важи за нарачка за минимум 20 лица.

*Oвие мениа вклучуваат целосен кетеринг и послужување (бар, бармен, чаши, лед и се што е потребно да се послужи пијалокот) и келнери чиј број зависи од бројот на гостите.
*Далма кетеринг ја нуди и опцијата за измена на типот на кафе ( филтер кафе,еспресо машина, капучино итн.)

КРЕИРАЈ СВОЕ МЕНИ!

Создадете мени според Вашите желби и можности

Group 344

НОВОСТИ

Прочитајте повеќе за
новостите во кетерингот!