KATERING I RAFINUAR

Menuja e pasur përgatitet deri në përsosmëri në mënyrë që t’i kënaqim dëshirat, idetë, fantazitë e Juaja dhe nga eventi Juaj të krijojmë kujtime të paharrueshme. Menutë që i ofrojmë janë në linjën e dëshirave dhe mundësive Tuaja, përfshijnë kuzhinë tradicionale, antipasta ekzotike, fruta deti, ordevere bashkëkohore mikse, kombinime të posaçme për darka private dhe afariste, menu për fëmijë, sanduiçe, sallata, menu për raste të veçanta (Katering filmi, furnizimi i kompanive me vakte etj.)

PIJE

1. GENTLEMAN’S CHOICE

 • PIJE ALKOOLIKE• Uiski “Johnnie Walker” • Vodka “Smirnoff” • Raki e verdhë Tikvesh • Ouzo 12
 • BIRRË• Skopsko “MAGNUM”
 • VERËRA• Alexandria “CUVEE” E kuqe • Alexandria “CUVEE” E bardhë
 • LËNGJE DHE UJË• Coca Cola • Fanta • Schweppes • Lëng portokalli • Lëng molle • Pelisterka ujë me gaz • Pelisterka ujë natyral

Çmimi i kësaj menue për pije është 830 MKD (+TVSh) për person.
Përfshin katering të plotë dhe shërbim.
Çmimi vlen për porosi për minimun 20 persona.

2. SOMMELIER’S CHOICE

 • PIJE ALKOOLIKE• Raki e verdhë Tikvesh • Ouzo 12
 • BIRRË• Skopsko “MAGNUM”
 • VERËRA• Bovin, “Chardonnay” • Bovin, “Merlot”
 • LËNGJE DHE UJË• Coca-Cola • Fanta • Schweppes • Lëng portokalli • Lëng molle • Pelisterka ujë me gaz • Pelisterka ujë natyral

Çmimi i kësaj menue për pije është 745 MKD (+TVSh) për person.
Përfshin katering të plotë dhe shërbim.
Çmimi vlen për porosi për minimun 20 persona.

3. BARTENDER’S CHOICE

 • PIJE ALKOOLIKE• Raki e verdhë Tikvesh • Ouzo 12
 • BIRRË• Skopsko “MAGNUM”
 • VERËRA• Tikvesh – verë fuçie e bardhë • Tikvesh – verë fuçie e kuqe
 • LËNGJE DHE UJË• Coca-Cola • Fanta • Schweppes • Lëng portokalli • Lëng molle • Pelisterka ujë me gaz • Pelisterka ujë natyral

Çmimi i kësaj menue për pije është 670 MKD (+TVSh) për person.
Përfshin katering të plotë dhe shërbim.
Çmimi vlen për porosi për minimun 20 persona.

4. CRAFTSMAN’S CHOICE

 • BIRRË• Skopsko “MAGNUM”
 • VERËRA• Tikvesh – verë fuçie e bardhë • Tikvesh – verë fuçie e kuqe
 • LËNGJE DHE UJË• Coca-Cola • Fanta • Schweppes • Lëng portokalli • Lëng molle • Pelisterka ujë me gaz • Pelisterka ujë natyral

Çmimi i kësaj menue për pije është 590 MKD (+TVSh) për person.
Përfshin katering të plotë dhe shërbim.
Çmimi vlen për porosi për minimun 20 persona.

5. EVERYONE’S CHOICE

 • LËNGJE DHE UJË• Coca-Cola • Fanta • Schweppes • Lëng portokalli • Lëng molle • Pelisterka ujë me gaz • Pelisterka ujë natyral

Çmimi i kësaj menue për pije është 460 MKD (+TVSh) për person.
Përfshin katering të plotë dhe shërbim.
Çmimi vlen për porosi për minimun 20 persona.

6.

 • SHËRBIMI ME PIJE PERSONALE• “Dalma” Katering ua ofron mundësinë të shërbeheni me pije tuaja. Çmimi i kësaj meue është 230 MKD (+TVSh) për person dhe pëfshin ketering të plotë dhe shërbim (bar, barmen, gota, akull dhe çdo gjë që është e nevojshme që të shërbehet pija) dhe kamerierë numri i të cilëve varet nga numri i mysafirëve.

Цена: 750 МКД (+ДДВ) по особа.
Вклучува целосен кетеринг и послужување
Цената важи за нарачка за минимум 20 лица.

KRIJO MENU TË PERSONALIZUAR!

Krijoni menu sipas dëshirave dhe mundësive Tuaja

Group 344

RISI

Lexoni më shumë për
risitë në katering!