ФИН КЕТЕРИНГ

Богатото мени се подготвува до совршенство за да ги задоволи сите Ваши желби, замисли, фантазија, и од Вашиот настан да направи прекрасни спомени. Менијата кои ги нудиме ги следат Вашите желби и можности, вклучуваат тадиционална кујна, егзотични закуски, морски плодови, современи коктел ордевери, посебни комбинации за приватни и деловни вечери, детски менија, сендвичи, салати, менија за посебни прилики (филмски кетеринг, снабдување на компании со оброци и др.)

ПИЈАЛОК

1. GENTLEMAN’S CHOICE

 • Алкохолни пијалоци• Виски “Johnnie Walker” • Вотка “Smirnoff” • Ракија жолта Тиквеш • Узо 12
 • Пиво• Скопско “MAGNUM”
 • Вина• Александрија “CUVEE” Црвено • Александрија “CUVEE” Бело
 • Сокови и вода• Кока Кола • Фанта • Швепс • Џус од портокал • Џус од јаболко • Пелистека газирана • Пелистерка негазирана

Цена: 830 МКД (+ДДВ) по особа
Вклучува целосен кетеринг и послужување
Цената важи за нарачка за минимум 20 лица.

2. SOMMELIER’S CHOICE

 • Алкохолни пијалоци• Ракија жолта Тиквеш • Узо 12
 • Пиво• Скопско “MAGNUM”
 • Вина• Бовин “Chardonnay” • Бовин “Merlot”
 • Сокови и вода• Кока Кола • Фанта • Швепс • Џус од портокал • Џус од јаболко • Пелистека газирана • Пелистерка негазирана

Цена: 745 МКД (+ДДВ) по особа
Вклучува целосен кетеринг и послужување
Цената важи за нарачка за минимум 20 лица.

3. BARTENDER’S CHOICE

 • Алкохолни пијалоци• Ракија жолта Тиквеш • Узо 12
 • Пиво• Скопско “MAGNUM”
 • Вина• Тиквеш – Наливно бело • Тиквеш – Наливно црвено
 • Сокови и вода• Кока Кола • Фанта • Швепс • Џус од портокал • Џус од јаболко • Пелистека газирана • Пелистерка негазирана

Цена: 670 МКД (+ДДВ) по особа
Вклучува целосен кетеринг и послужување
Цената важи за нарачка за минимум 20 лица.

4. CRAFTSMAN’S CHOICE

 • Пиво• Скопско “MAGNUM”
 • Вина• Тиквеш – Наливно бело • Тиквеш – Наливно црвено
 • Сокови и вода• Кока Кола • Фанта • Швепс • Џус од портокал • Џус од јаболко • Пелистека газирана • Пелистерка негазирана

Цена: 590 МКД (+ДДВ) по особа
Вклучува целосен кетеринг и послужување
Цената важи за нарачка за минимум 20 лица.

5. EVERYONE’S CHOICE

 • Сокови и вода• Кока Кола • Фанта • Швепс • Џус од портокал • Џус од јаболко • Пелистека газирана • Пелистерка негазирана

Цена: 460 МКД (+ДДВ) по особа
Вклучува целосен кетеринг и послужување
Цената важи за нарачка за минимум 20 лица.

6.

 • Послужување на сопствен пијалок• Далма Кетеринг ви нуди можност за послужување на Ваш пијалок. Цената на ова мени изнесува 230 МКД (+ДДВ) по особа и вклучува целосен кетеринг и послужување (бар, бармен, чаши, лед и се што е потребно да се послужи пијалокот) и келнери чиј број зависи од бројот на гостите.

Цена: 750 МКД (+ДДВ) по особа.
Вклучува целосен кетеринг и послужување
Цената важи за нарачка за минимум 20 лица.

КРЕИРАЈ СВОЕ МЕНИ!

Создадете мени според Вашите желби и можности

Group 344

НОВОСТИ

Прочитајте повеќе за
новостите во кетерингот!