KATERING I RAFINUAR

Menuja e pasur përgatitet deri në përsosmëri në mënyrë që t’i kënaqim dëshirat, idetë, fantazitë e Juaja dhe nga eventi Juaj të krijojmë kujtime të paharrueshme. Menutë që i ofrojmë janë në linjën e dëshirave dhe mundësive Tuaja, përfshijnë kuzhinë tradicionale, antipasta ekzotike, fruta deti, ordevere bashkëkohore mikse, kombinime të posaçme për darka private dhe afariste, menu për fëmijë, sanduiçe, sallata, menu për raste të veçanta (Katering filmi, furnizimi i kompanive me vakte etj.)

BUFE E HAPUR

1. GOURMAND

  • PETA DHE PRODHIME BRUMI• Brum sfoliat me këpurdha dhe ruzmarin • Role me djathë feta dhe ullinj • Koktej kifle shtëpie
  • ORDEVERË ME DJATHRA (TË FTOHTË)• Kaçkavall i tymosur lope • Kaçkavall miks maqedonas • Djathë i butë dhensh • Mocarela (mini) me rigon
  • ORDEVERË ME PRODUKTE SALLAMERIE (TË FTOHTË)• Kulen (derri) • Qafë derri e tymosur • Gjoks pule i tymosur
  • ANTIPASTA TË NGROHTA/ TAPAS• Kungulleshka role me krem djathi dhe domate të thata • Shportëz meditaran • Tartuf me djathë dhe kajsi të thata • Kroketa Paela
  • SALLATA• Roka sallatë (rukoli, marrullë, domate qershi, mocarelë, domate e thatë, arra, bajame, açeto balsamike) • Sallatë fshati (krastaveca, domate, qepë, speca, djathë, ullinj) • Krem sallatë prej pule
  • PJATA KRYESORE (USHQIME TË NGROHTA ME GARNIR)• Kapreze pule • Mish derri me qershigla dhe rozmarinë • Role zvicre me majdanoz, kaçkavall dhe pançetë • Rizoto me kërpudha dhe proshutë
  • DESERTE• Tortë me çokollatë • Panakot me fruta • Tiramisu
  • FRUTA (TË COPTUARA, TË QËRUARA, TË FTOHTA)• Fruta të stinës

Çmimi i kësaj menue është 560 MKD (+TVSh) për person.
Përfshinë katering të plotë dhe shërbim (kamarierë),
varësisht nga mënyra e shërbimit.

2. FUSION

  • PRODHIME BRUMI DHE PETA• Brum sfoliat me mocarelë dhe proshutë • Mafine të kripura me djathë të fortë dhe salcë kosi • Pogaçe të mbushura me kajmak
  • ORDEVERË ME DJATHRA (TË FTOHTË)• Bri • Djathë i butë dhensh • Kaçkavall i tymosur lope • Gauda
  • ORDEVERË ME PRODUKTE SALLAMERIE (TË FTOHTË)• Kulen • Gjoks gjeldeti • Proshutë • Rosto gjedhi
  • ANTIPASTA TË NGROHTA /TAPAS• Kumbull e thatë me pançetë • Kroketa perimesh • Kërpudha të mbushura me fëstëk • Cheese cake i kripur me pure spinaqi dhe majdonozi • Kaçkavall i skuqur
  • SALLATA• Tricolori (mocarelë, domate, avokado, vaj ulliri) • Krem sallatë me ton • Sallatë me djathë dhie dhe lajthi
  • PJATA KRYESORE (USHQIME TË NGROHTA ME GARNIR)• Mish mështjerre mongolian • Mish pule me pançetë dhe kajsi • Sallamë e tymosur - shtëpie • Role pastërmaje me avokado dhe domate të thata • Rigattoni Verde
  • DESERTE• Tortë frutash • Bombica portokalli • Kasato pllaka • Mini bakllava
  • FRUTA (TË COPTUARA, TË QËRUARA, TË FTOHTA)• Fruta të stinës

Çmimi i kësaj menue është 690 MKD (+TVSh) për person.
Përfshinë katering të plotë dhe shërbim (kamarierë),
varësisht nga mënyra e shërbimit.

3. ORIENTAL

  • PRODHIME BRUMI DHE PETA• Brum i mbushur me gorgonzola dhe domate • Petë shtëpie me djathë dhe pazi • Shkopinj të kripur me proshutë • Koktej të kilfleve shtëpiake
  • ORDEVERË ME DHJATHRA (TË FTOHTË)• Parmezan • Bri • Kaçkavall dhensh “Korab” • Djathë dhije Kaprino i fortë • Gauda me borzilok
  • ORDEVERË ME PRODUKTE SALLAMERIE (TË FTOHTË) • Proshutë (derri) • Buxhola • Kulen (gjedhi) • Qafë derri e thatë • Gjoks pule me piper
  • ANTIPASTA TË FTOHTA• Sushi me perime • Domate qershi me krem Rokfort • Karpaço salmoni
  • ANTIPASTA TË NGROHTA/TAPAS• Shportëz me karkaleca dhe krem avokado • Toptha me djathë dhe qershigla Patëllxhan “Mediteran” • Kërpudha të mbushura me proshutë dhe parmezan • Shportëza “Italiana”
  • SALLATA• Sallatë me mango dhe mish pule • Krem sallatë me farfalë dhe karkaleca • Sallatë me dardha
  • PJATA KRYESORE (USHQIME TË NGROHTA ME GARNIR)• Mish pule me kokos, qershigla dhe bajame • Biftek Rustika • Pajdhaqe gici me salcë BBQ • Salmon në salcë kopre • Tortelini Katër lloje të djathrave
  • DESERTE• Bakllava me çokollatë dhe fëstëk • Tortë vanilje • Mafine me fruta të thata dhe çokollatë • Dardhë Kardinal
  • FRUTA (TË COPTUARA, TË QËRUARA, TË FTOHTA)• Fruta të stinës

Çmimi i kësaj menue është 850 MKD (+TVSh) për person.
Përfshinë katering të plotë dhe shërbim (kamarierë),
varësisht nga mënyra e shërbimit.

4. MEDITERRANEAN

  • PRODHIME BRUMI DHE PETA• Kollbyrek me djathë • Mafine të kripura me kërpudha • Role me bri, qepë dhe trumzë • Koktej me kifle shtëpie
  • ORDEVERË ME DJATHRA (TË FTOHTË)• Parmezan • Rokfort • Ementaler • Djathë dhensh • Djathë dhije me speca dhe borzilok
  • ORDEVERË ME PRODUKTE SALLAMERIE (TË FTOHTË)• Proshutë (derri) • Panona me piper të kuq • Kulen • Buxhola • Mortadelë italiane me ullinj
  • ANTIPASTA TË FTOHTA• Pjepër me proshutë • Tartar biftek • Foagra me mango të karamelizuar
  • ANTIPASTA TË NGROHTA/TAPAS• Blini me kaviar dhe krem fresh • Tortilja Kaprese • Role me kërpudha • Kroketa me karfioll dhe çedar • Bri i skuqur
  • SALLATA• Sallatë mediterane • Pancarelë Toskane (perime të skuqura, kubeti, pançetë e fërguar, açeto balsamike, vaj ulliri, erëza) • Sallatë Lucia • Krem sallatë franceze
  • PJATA KRYESORE (USHQIME TË NGROHTA ME GARNIR)• Biftek Wellington • Oktapod me salcë skocie • Mish pule me sherebelë • Pane Carbonara • Mish derri me kërpudha shitake
  • DESERTE• Tortë me ananas • Panakotë me dredhëza • Mafine me çokollatë qumështi dhe të zezë • Mini torta me bajame
  • FRUTA (TË COPTUARA, TË QËRUARA, TË FTOHTA)• Fruta të stinës

Çmimi i kësaj menue është 1050 MKD (+TVSh) për person.
Përfshinë katering të plotë dhe shërbim (kamarierë),
varësisht nga mënyra e shërbimit.

5. TRADITIONAL

  • PRODHIME BRUMI DHE PETA• Kollbyrek shtëpie me lakër • Petë shtëpie me djathë dhe pazi • Gibanicë me djathë
  • ORDEVERË ME DJATHRA (TË FTOHTË)• Kaçkavall dhensh • Djathë i fortë • Djathë dhensh • Kaçkavallë dhije
  • ORDEVERË ME PRODUKTE SALLAMERIE (TË FTOHTË) • Proshutë (derri) • Gjoks pule i tymosur • Kulen • Buxholë
  • ANTIPASTA• Piroshka (brum i mbushur) • Makallo (pure me perime) • Pinxhur • Kaçkavall i skuqur • Patëllxhan i skuqur • Kungulleshka me kos
  • SALLATA• Sallatë e freskët mikse • Sallatë fshati (kastraveca, domate, qepë, speca, djathë, ullinj) • Sallatë Maqedonase • Krem sallatë pule • Tarator
  • PJATA KRYESORE (USHQIME TË NGROHTA ME GARNIR • Qofte të vogla për njerëz me gusto • Fileto pule • Role derri • Mish fshati • Groshë në tavë
  • DESERTE• Bakllava • Bushava Kata • Profiteroli • Mix me minjonë të vegjël
  • FRUTA (TË COPTUARA, TË QËRUARA, TË FTOHTA)• Fruta të stinës

Çmimi i kësaj menue është 750 MKD (+TVSh) për person.
Përfshinë katering të plotë dhe shërbim (kamarierë),
varësisht nga mënyra e shërbimit.

KRIJO MENU TË PERSONALIZUAR!

Krijoni menu sipas dëshirave dhe mundësive Tuaja

Group 344

RISI

Lexoni më shumë për
risitë në katering!