ФИН КЕТЕРИНГ

Богатото мени се подготвува до совршенство за да ги задоволи сите Ваши желби, замисли, фантазија, и од Вашиот настан да направи прекрасни спомени. Менијата кои ги нудиме ги следат Вашите желби и можности, вклучуваат тадиционална кујна, егзотични закуски, морски плодови, современи коктел ордевери, посебни комбинации за приватни и деловни вечери, детски менија, сендвичи, салати, менија за посебни прилики (филмски кетеринг, снабдување на компании со оброци и др.)

ЧОКО ФОНТАНА

Нашите чоколадни фонтани ја претвораат секоја прилика во прекрасно и незаборавно место каде гостите ќе бидат маѓепсани не само визуелно, туку и од прекрасниот мирис и вкус на белгиска топена чоколада (црна и бела) послужена со свежо овошје, пишкоти и кекси и „marshmallows“.

shutterstock_641013667@2x

КРЕИРАЈ СВОЕ МЕНИ!

Создадете мени според Вашите желби и можности

Group 344

НОВОСТИ

Прочитајте повеќе за
новостите во кетерингот!