KATERING I RAFINUAR

Menuja e pasur përgatitet deri në përsosmëri në mënyrë që t’i kënaqim dëshirat, idetë, fantazitë e Juaja dhe nga eventi Juaj të krijojmë kujtime të paharrueshme. Menutë që i ofrojmë janë në linjën e dëshirave dhe mundësive Tuaja, përfshijnë kuzhinë tradicionale, antipasta ekzotike, fruta deti, ordevere bashkëkohore mikse, kombinime të posaçme për darka private dhe afariste, menu për fëmijë, sanduiçe, sallata, menu për raste të veçanta (Katering filmi, furnizimi i kompanive me vakte etj.)

DALMA BOX-LUNCH

Dalma Box-Lunch paketat janë fleksibile dhe mund të përmbajnë pije (ujë, lëng, pije alkoolike ose kafe), deserte (bar ose biskota shtëpie), fruta, dhe vaktin kryesor (sanduiç ose ushqim i gatuar). Varësisht nga rasti dhe eventi, mund të modifikohen të jenë kreshmorë, vegan, pa gluten etj.
Ushqimi paketohet në pako individuale (si opsion “për ta marrë me vete), të cilat i respektojnë të gjitha rregullat, aktet normative për mbrojtjen e ushqimit. Secila është shënuar me një etiketë deklarimi ku në mënyrë të qartë janë shënuar të gjitha informacionet për produktin siç është prodhimi, skadenca, alergjitë dhe përbërësit. Paketa e përfshin pajisjen e plotë për një përdorim e cila po ashtu është paketuar hermetikisht për një siguri të plotë të vaktit.

Ekziston mundësia e krijimit të menusë custom-fit sipas nevojave tuaja.

shutterstock_1751962286@2x

KRIJO MENU TË PERSONALIZUAR!

Krijoni menu sipas dëshirave dhe mundësive Tuaja

Group 344

RISI

Lexoni më shumë për
risitë në katering!