ФИН КЕТЕРИНГ

Богатото мени се подготвува до совршенство за да ги задоволи сите Ваши желби, замисли, фантазија, и од Вашиот настан да направи прекрасни спомени. Менијата кои ги нудиме ги следат Вашите желби и можности, вклучуваат тадиционална кујна, егзотични закуски, морски плодови, современи коктел ордевери, посебни комбинации за приватни и деловни вечери, детски менија, сендвичи, салати, менија за посебни прилики (филмски кетеринг, снабдување на компании со оброци и др.)

ДАЛМА BOX-LUNCH

Пакетите Далма Box-Lunch се флексибилни и можат да содржат пијалок (вода, сок, алкохолен пијалок или кафе), десерт (бар или домашен колач), овошје, и главен оброк (сендвич или готвено јадење). Во зависност од пригодата и настанот, може да се модификуваат да бидат посни, вегански, безглутенски итн.
Храната е спакувана во индивидуални пакувања (како опција „ за носење“) кои ги следат сите прописи и регулации за заштита на храна. Означени се со декларации на кои јасно се напишани сите информации за производот како прозиводство, рок, алергени и состав. Пакетот вклучува и целосен прибор за една употреба кој е исто така херметички запакуван за целосна безбедност на оброкот.

Има и можност за изработка на custom-fit мени според Вашите потребите.

shutterstock_1751962286@2x

КРЕИРАЈ СВОЕ МЕНИ!

Создадете мени според Вашите желби и можности

Group 344

RISI

Lexoni më shumë për
risitë në katering!