KATERING INDUSTRIAL KATERING NË INSTITUCIONE SHOQËRORE

Shërbimi për kateringun industrial ”Dalma” i përmbush të gjitha kushtet dhe standardet për të shërbyer nëpër institucione, siç janë shkollat, kopshtet e fëmijëve dhe spitalet. Nutricionistët dhe teknologët tanë çdoherë janë të gatshëm të krijojnë dhe ofrojnë menu të specializuara me nevoja specifike nutritive, varësisht nga nevoja e klientit.

NA KONTAKTONI!


  • Rr. Vele Markov nr. 6, 1000 Shkup Kutia postare 68
  • Tel/Fax: +389 (2) 6 136 700
  • contact@dalma.com.mk

  KATERING INDUSTRIAL

  • +389 78 33 76 51

  KATERING I RAFINUAR

  • +389 78 30 52 34

  PAJISJE ME QIRA

  • +389 71 21 96 30

  NA NDIQNI NË