ИНДУСТРИСКИ КЕТЕРИНГ КЕТЕРИНГ ВО ОПШТЕСТВЕНИ УСТАНОВИ

Сервисот за индустриски кетеринг на „Далма“ ги исполнува сите услови и стандарди за служење во установи, како училишта, градинки и болници. Нашите нутриционисти и технолози се секогаш подготвени за создавање и изработка на специјализирани менија со специфични нутритивни потреби, во зависност од потребата на клиентот.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ!

  • Ул.Веле Марков бр.6, 1000 Скопје П.фах 68.
  • Тел/Факс: +389 (2) 6 136 700
  • contact@dalma.com.mk

  ИНДУСТРИСКИ КЕТЕРИНГ

  • +389 78 33 76 51

  ФИН КЕТЕРИНГ

  • +389 78 30 52 34

  ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ОПРЕМА

  • +389 71 21 96 30

  СЛЕДЕТЕ НÈ НА