ИНДУСТРИСКИ КЕТЕРИНГ СО ПОСЛУГА

Храната од однапред утвредените менија, се подготвува во индустриската кујна на „Далма“, и преку процесот на студен синџир се доставува до кантината на клиентот.
Непосредно пред послужување, храната се загрева во индукциски печки и се поставува на топлиот дел од топло-студената линија за послужување.
Во зависност од потребите на компанијата, храната може се послужува на два начина – послужена од страна на вработени на групацијата „Далма“ или по принцип на самопослужување.
Ваквиот начин на послужување се препорачува за клиенти со најмалку 100 вработени.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ!

  • Ул.Веле Марков бр.6, 1000 Скопје П.фах 68.
  • Тел/Факс: +389 (2) 6 136 700
  • contact@dalma.com.mk

  ИНДУСТРИСКИ КЕТЕРИНГ

  • +389 78 33 76 51

  ФИН КЕТЕРИНГ

  • +389 78 30 52 34

  ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ОПРЕМА

  • +389 71 21 96 30

  СЛЕДЕТЕ НÈ НА