ИНДУСТРИСКИ КЕТЕРИНГ БЕЗ ПОСЛУГА (ЕДИНЕЧНИ ПОРЦИИ)

Храната од однапред утвредните менија се подготвува во индустриската кујна на „Далма“ и е спакувана во единечни пакувања, а потоа, преку т.н. студен синџир, се доставува до кантината на клиентот.
Спакуваната храна се сместува во претходно поставени разладни уреди и се чува до времето на послужување. Пред конзумирање на оброкот, храната се загрева во микробранови печки.
Ваквиот начин на послужување на храната овозможува флексибилност во времето на конзумирање на храната и е погоден за клиенти со помал број вработени.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ!

  • Ул.Веле Марков бр.6, 1000 Скопје П.фах 68.
  • Тел/Факс: +389 (2) 6 136 700
  • contact@dalma.com.mk

  ИНДУСТРИСКИ КЕТЕРИНГ

  • +389 78 33 76 51

  ФИН КЕТЕРИНГ

  • +389 78 30 52 34

  ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ОПРЕМА

  • +389 71 21 96 30

  СЛЕДЕТЕ НÈ НА